Waarom kies je voor Ziggo?

Internet, bellen en TV

Past Ziggo bij jou?

Ziggo staat bekend als een provider met heel goede service. Ben je benieuwd welke abonnementen je kunt afsluiten, wil je naar ze overstappen, of zoek je contactinformatie? Wij hebben alles over Ziggo voor je op een rij gezet.

Kies je abonnement

De opties bij Ziggo

Alleen tv
Maak gebruik van 25 analoge, 60 digitale en 16 HD-zenders. Ook heb je on-demand films en series tot je beschikking en kun je gemiste programma's terugkijken. Kijk tv op je laptop, tablet of smartphone.

TV en internet
Kies uit 3 pakketten voor tv en internet met 3 internetsnelheden: 30 Mbit, 90Mbit of 18 Mbit. Je krijgt een gratis Wifimodem in bruikleen. TV is met 25 analoge, 60 digitale en 16 HD-zenders. Ook heb je on-demand films en series tot je beschikking en kun je gemiste programma's terugkijken. Kijk tv op je laptop, tablet of smartphone.

Alleen vast bellen
Z1 is het instappakket van Ziggo voor vast bellen. Daarmee bel je voordelig naar vast en mobiel. Met het VolopBellen Altijdpakket pakket kun je onbeperkt bellen naar alle Nederlandse nummers. Ziggo-abonnementen zijn per maand opzegbaar. Bovendien behoud gewoon je eigen nummer en toestel.

Alles in 1
Met één pakket voor je internet, tv en telefoon bespaar je jezelf tijd en energie. Eén bedrijf, één factuur, één aanspreekpunt. Kies in de vergelijker voor een overzicht van alles-in-1-pakketten.

Alle voordelen

Van Ziggo

Ziggo is één van de grootste internet service providers van Nederland. Zeker sinds ze zijn gefuseerd met UPC. Mede dankzij deze fusie is Ziggo momenteel de grootste aanbieder van kabel-internet. Zoals iedereen wel weet is internet over de kabel nog altijd de snelste internet variant. Dit alleen is al een groot voordeel voor klanten van Ziggo. Al met al houdt dit dus in dat je bij Ziggo een vele malen snellere internet verbinding kan verwachten dan bij een ADSL verbinding.

Maar naast al deze voordelen heeft Ziggo natuurlijk, net als andere aanbieders in Nederland, een aantal nadelen. Scroll naar beneden om over de nadelen te lezen.

Hey jij!

Écht slim vergelijken?

Wil jij echt slim internetproviders vergelijken? In samenwerking met Pricewise bieden we een providervergelijker aan op basis van prijs. Vul simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in om te kijken of er voor jou een beter aanbod is!

Alle nadelen

Van Ziggo

Waar een voordeel is, is ook een nadeel. Ziggo klanten ervaren veel storingen in het netwerk. Zeker sinds de fusie van UPC en Ziggo gaat er regelmatig iets mis in het netwerk waardoor klanten uren, soms dagen, niet kunnen internetten. Dit is natuurlijk iets wat je niet wilt hebben. Naast de regelmatige netwerkstoringen is mijn persoonlijke ervaring ook dat de klantenservice niet erg snel is in het beantwoorden van vragen. Je hebt de mogelijkheid om Ziggo te bellen, echter krijg je dan niet iemand aan de lijn die je dat kan vertellen wat je wil weten. Je wordt in de meeste gevallen altijd eerst tig keer doorverwezen naar een andere afdeling of een ander persoon.

Geld speelt ook een rol

Besparen op internet?

Veel van onze bezoekers vinden vooral de prijs van een provider belangrijk. Om deze reden hebben in samenwerking met Pricewise een vergelijkingsmodule gemaakt. Hier kun je door simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in te vullen direct bekijken of je geld kunt besparen op je provider. Handig toch? Klik op de knop hieronder om 'm zelf te gebruiken.

Vragen aan ons

Over Ziggo?

Providers vergelijken is al lastig genoeg. Dus heb je vragen over de overstap, installatie of aansluiting? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bekijk en vergelijk

Onze mening over andere providers

Naast Ziggo hebben we nog een aantal grote providers bekeken, getest en vergeleken met elkaar. Klik hieronder op 1 van deze providers om onze mening te lezen.

Over Nucontact

Wij vinden contact met anderen belangrijk. In de wereld anno 2021 gebeurt dit veelal via internet en telefoon. Handig dus om te weten welke provider je hiervoor moet kiezen. Wij hebben de grootste providers voor je vergeleken om een goede keuze te kunnen maken.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.