Waarom kies je voor Youfone?

Internet, bellen en TV

Past Youfone bij jou?

Youfone streeft ernaar om altijd de beste Sim Only aan te bieden voor de beste prijs. Natuurlijk voor jou. Zij gebruiken het premium KPN-netwerk zodat jij altijd goed bent geconnect. Ook vindt Youfone het belangrijk om jou vrijheid te geven, zodat je niet betaalt voor data of minuten die je niet nodig hebt. Zo krijg je bij Youfone een top netwerk voor een scherpe prijs.

Alle voordelen

Van Youfone

Premium kwaliteit voor een lage prijs
Youfone streeft ernaar om altijd de beste Sim Only aan te bieden voor de beste prijs. Natuurlijk voor jou. Zij gebruiken het premium KPN-netwerk zodat jij altijd goed bent geconnect. Ook vindt Youfone het belangrijk om jou vrijheid te geven, zodat je niet betaalt voor data of minuten die je niet nodig hebt. Zo krijg je bij Youfone een top netwerk voor een scherpe prijs.

Snel en betrouwbaar 4G internet van KPN
Bij Youfone wordt er gebruik gemaakt van het premium KPN-netwerk. KPN heeft in Nederland 99% 4G-dekking. Vrijwel overal heb je 4G internet, binnen en buiten. Met 4G is de maximale downloadsnelheid 256 Mbit/s en de uploadsnelheid 150 Mbit/s, dat is veel sneller dan bij de meeste andere providers. Bij de 1GB databundel krijg je 25Mbit/s en kun je de snelheid verhogen in MyYoufone.

MyYoufone
Je kunt gemakkelijk je verbruik en facturen in de gaten houden met de gratis MyYoufone app. Zo kun je precies zien hoeveel minuten, sms of internet je nog over hebt voor de rest van de maand. Hierin kun je ook eventueel je bundels wijzigen of activeren zoals een data- of belplafond.

Dataplafond
Via de Extra diensten in MyYoufone activeer je eenvoudig een dataplafond om onverwachte kosten te voorkomen. Hiermee wordt je internetverbinding automatisch geblokkeerd als de volledige databundel is verbruikt. Uiteraard kun je altijd extra data bijkopen voor de rest van de maand. Let op: het dataplafond is alleen geldig in de EU. Verder krijg je een waarschuwing per sms en e-mail als je ongeveer 80% van je bundel hebt verbruikt. Voor de activatie van het dataplafond wordt €0,50 per maand in
rekening gebracht.

Belplafond
Je kunt bij Youfone ook een belplafond instellen. Je bepaalt dan zelf een bedrag vanaf € 10,- exclusief de kosten van je belbundel. Na activatie van het belplafond gaat deze in op de eerste dag van de maand. Let op: het belplafond is exclusief aanvullende kosten zoals bellen naar het buitenland en betaalde informatienummers.

Nummerbehoud bij Youfone
Wil je overstappen naar een sim only van Youfone? Dan is het mogelijk om je huidige mobiele nummer mee te behouden. Je kan overstappen op een nieuw sim only-abonnement van Youfone met nummerbehoud als je huidige abonnement binnen vier maanden afloopt. Zorg er wel voor dat je huidige abonnement of prepaid nog actief is.

Heb je al een Youfone-abonnement en wil je het nummer behouden, dan kun je kiezen voor een verlenging en wordt automatisch het mobiele nummer behouden.

Hey jij!

Écht slim vergelijken?

Wil jij echt slim internetproviders vergelijken? In samenwerking met Pricewise bieden we een providervergelijker aan op basis van prijs. Vul simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in om te kijken of er voor jou een beter aanbod is!

Vragen aan ons

Over Youfone?

Providers vergelijken is al lastig genoeg. Dus heb je vragen over de overstap, installatie of aansluiting? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bekijk en vergelijk

Onze mening over andere providers

Naast Youfone hebben we nog een aantal grote providers bekeken, getest en vergeleken met elkaar. Klik hieronder op 1 van deze providers om onze mening te lezen.

Over Nucontact

Wij vinden contact met anderen belangrijk. In de wereld anno 2021 gebeurt dit veelal via internet en telefoon. Handig dus om te weten welke provider je hiervoor moet kiezen. Wij hebben de grootste providers voor je vergeleken om een goede keuze te kunnen maken.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.