Waarom kies je voor XS4ALL?

Internet, bellen en TV

Past XS4ALL bij jou?

XS4ALL is in 1993 opgericht en is volgens de Consumentenbond al vijf jaar de beste provider in Nederland. De vier oprichters wilden dat iedereen toegang kreeg tot internet (Access for all) en richtten een stichting op die internettoegang voor particulieren regelde. In 1998 werd het internetbedrijf een zelfstandig onderdeel van internetaanbieder KPN. In de daaropvolgende jaren werden diverse internetaanbieders overgenomen.

XS4ALL is uitgegroeid tot een maatschappelijk betrokken internetprovider. De idealistische internetprovider maakt zich hard voor privacy en veiligheid. De internetaanbieder is politiek actief en schrijft regelmatig publicaties over het internet en de samenleving. De aanbieder streeft naar een open, vrij en ongereguleerd internet.

Kies je abonnement

De opties bij XS4ALL

Internet van XS4ALL
Bij de internetprovider kan je kiezen uit vijf internetpakketten, van basic tot pro. De internetsnelheid gaat van 50 mBit/s tot 500 Mbit/s, afhankelijk van welk pakket je kiest.
Bij je internetabonnement krijg je gratis installatie & WiFi-check door een monteur, F-Secure beveiliging, elke maand gratis 500MB mobiel internet en een WiFi-versterker voor optimaal bereik.

TV van XS4ALL
Je kan televisie alleen afsluiten in combinatie met internet. Je kan kiezen uit vier pakketten, de specificaties zie je onder het kopje ‘internet van XS4ALL’.
Daarnaast krijg je 60 zenders, waarvan 33 in HD. Je kan programma’s gratis opnemen, pauzeren en terugkijken en ontvangt 2 TV-ontvangers.

Alles in 1 van XS4ALL
XS4ALL biedt vier alles-in-1-pakketten. De internetsnelheid varieert van 50 Mbit/s tot 500 Mbit/s, afhankelijk van je pakket.
Ook ontvang je 60 televisiezenders, waarvan 33 in HD. Televisieprogramma’s kan je gratis opnemen en terugkijken tot 7 dagen. Daarnaast krijg je 2 TV-ontvangers toegestuurd en kan je voordelig bellen naar vaste en mobiele nummers.

Glasvezel van XS4ALL
Wil je een glasvezelverbinding? Dit is mogelijk bij XS4ALL. De snelheid gaat van 50 Mbit/s tot 500 Mbit/s. De glasvezelverbinding van de internetprovider is door de Consumentenbond met een 9 beoordeeld, de hoogste waardering van alle providers. Je betaalt geen meerprijs voor een glasvezelverbinding. Daarnaast biedt XS4ALL een ADSL of VDSL verbinding.

Hey jij!

Écht slim vergelijken?

Wil jij echt slim internetproviders vergelijken? In samenwerking met Pricewise bieden we een providervergelijker aan op basis van prijs. Vul simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in om te kijken of er voor jou een beter aanbod is!

Alle voordelen

Van XS4ALL

XS4ALL is duidelijk niet de goedkoopste glasvezelprovider.
Want dat is op dit moment de glasvezel van Youfone.
Het is absoluut geen prijsvechter.

Maar als je op zoek bent naar de snelste verbinding van Nederland, met uitstekende beoordelingen hoef je waarschijnlijk niet verder te zoeken.
Je hebt bij deze aanbieder namelijk een grote keuze in internetsnelheid.
Je kunt via glasvezel resultaten behalen van 50 tot wel 500 Mbit per seconde.
Welke snelheid je behaalt, hangt af van het pakket waar je voor kiest.

Fijn is dat je veel extra’s krijgt bij deze aanbieder.
Zo kun je bijvoorbeeld je glasvezel internetverbinding combineren met televisie of bellen.
Je krijgt een gratis monteur voor de installatie.
En een gratis Wi-Fi check.

Geld speelt ook een rol

Besparen op internet?

Veel van onze bezoekers vinden vooral de prijs van een provider belangrijk. Om deze reden hebben in samenwerking met Pricewise een vergelijkingsmodule gemaakt. Hier kun je door simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in te vullen direct bekijken of je geld kunt besparen op je provider. Handig toch? Klik op de knop hieronder om 'm zelf te gebruiken.

Vragen aan ons

Over XS4ALL?

Providers vergelijken is al lastig genoeg. Dus heb je vragen over de overstap, installatie of aansluiting? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bekijk en vergelijk

Onze mening over andere providers

Naast XS4ALL hebben we nog een aantal grote providers bekeken, getest en vergeleken met elkaar. Klik hieronder op 1 van deze providers om onze mening te lezen.

Over Nucontact

Wij vinden contact met anderen belangrijk. In de wereld anno 2021 gebeurt dit veelal via internet en telefoon. Handig dus om te weten welke provider je hiervoor moet kiezen. Wij hebben de grootste providers voor je vergeleken om een goede keuze te kunnen maken.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.