Hulp bij al je internet.

Over nucontact.nl

Wie zijn wij?

Welkom op Nucontact.nl, leuk dat je onze website bezoekt. Wij zijn een groep gamers die het internet en de snelheid daarvan erg belangrijk vinden. We hebben gemerkt dat wij, als gamers, niet de enige zijn die internet heel belangrijk vinden, maar dat hier steeds meer interesse naar ontstaat. Om deze reden hebben we nucontact.nl opgericht. Met nucontact.nl geven we een beeld van de verschillende providers in Nederland en hopen we je te helpen bij het maken van een keuze die past bij jou

Welke providers hebben we

Vergeleken?

Op het moment hebben we 9 verschillende providers getest en vergeleken. Je kunt zelf op het bedrijf hieronder klikken waar je meer informatie over wil lezen.

Hey jij!

Écht slim vergelijken?

Wil jij echt slim internetproviders vergelijken? In samenwerking met Pricewise bieden we een providervergelijker aan op basis van prijs. Vul simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in om te kijken of er voor jou een beter aanbod is!

Stel je vraag

Wij bijten niet.

Heb je een vraag of een opmerking over de content, een provider of over iets anders? Aarzel niet en stuur ons een berichtje via het contactformulier hieronder. We vinden het hartstikke leuk om in contact te komen met onze bezoekers!

Naam*
Email*
Vraag of opmerking*
0 of 350

Over Nucontact

Wij vinden contact met anderen belangrijk. In de wereld anno 2021 gebeurt dit veelal via internet en telefoon. Handig dus om te weten welke provider je hiervoor moet kiezen. Wij hebben de grootste providers voor je vergeleken om een goede keuze te kunnen maken.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.