Waarom kies je voor Tele2?

Internet, bellen en TV

Past Tele2 bij jou?

Het van oorsprong Zweedse Tele2 staat vooral bekend om zijn opvallend scherpe prijzen en heeft hiermee een mooie positie in de markt veroverd. Ook de sim only-abonnementen van Tele2 doen het erg goed. Dus kan je huidige smartphone prima nog een ronde mee? Bekijk dan eens de mogelijkheden van een Tele2-abonnement en maak gebruik van het snelle 4G-netwerk, zonder extra kosten. Dit geldt natuurlijk ook voor het internet, TV en bellen.

Alle voordelen

Van Tele2

Maandelijks opzegbaar
Wil je met jouw sim only-abonnement altijd flexibel zijn en ieder moment op kunnen zeggen? Kies dan voor een aanbieding met een maandelijks opzegbare sim only voor extra vrijheid. Betaal iedere maand een kleine meerprijs, en zit nergens meer aan vast voor een langere periode. Selecteer bij de contractduur ‘1 maand’ voor een maandelijks opzegbare sim only.

Altijd snel 4G-netwerk
Met een sim only-abonnement van Tele2 geniet je altijd van razendsnel 4G in heel Nederland. Tele2 ondersteunt zelf geen 3G meer, dus het is belangrijk eerst te controleren of je een telefoon hebt die 4G ondersteunt. Is de 4G-dekking niet optimaal in je woonplaats? Dan maakt Tele2 voor 2G en 3G gebruik van het netwerk van T-Mobile.

Unlimited data, bellen en sms’en
Met Unlimited Data en Unlimited Bel/SMS van Tele2 ga je nooit meer over je bundel en kun je video’s streamen, muziek luisteren en Facebooken zoveel je maar wilt, voor een vaste lage prijs. Met Unlimited Data krijg je iedere dag 5 GB data. Ben je er bijna doorheen? Per sms of je Mijn Tele2 vraag je gemakkelijk extra data aan. De gratis extra bundel kun je onbeperkt aanvragen. Om de kwaliteit van het netwerk te kunnen garanderen en misbruik te voorkomen, vraagt Tele2 deze sms te sturen voor meer data.

Tele2 in het buitenland
Op reis is het wel zo fijn als je goed bereikbaar bent. Met een sim only van Tele2 internet, bel en sms je nu in de hele EU vanuit je eigen bundel. Buiten de EU is het bij Tele2 ook in Noorwegen, IJsland, Zwitserland en Liechtenstein mogelijk je data en minuten vanuit je eigen bundel te gebruiken. Heb je een databundel kleiner dan 20 GB? Dan kan je je volledige databundel gebruiken. Als deze op is, ga je automatisch offline. Je kan dan Extra Data kopen om weer snel online te zijn. Voor de Unlimited en 20 GB databundels van Tele2 geldt voor datagebruik binnen de EU een limiet van 15 GB per maand. Ga je buiten je bundel in één van deze landen? Dan betaal je €0,0042 per MB, met een limiet van €60,50. Als je naar een ander land buiten de EU gaat, kun je kiezen uit twee opties: een voordelige internetbundel kopen óf betalen per MB, minuut of SMS. De tarieven hiervoor zijn verschillend per land.

Extra internetbundels bestellen
Is je internetbundel sneller opgegaan dan je had verwacht? En wil je tóch blijven internetten? Dat kan. Koop voor de rest van de maand een extra internetbundel via de MijnTele2-app. De bundel is geldig tot de volgende factuurperiode van jouw sim only-abonnement. Als de nieuwe maand ingaat, vervalt je extra internetbundel. Deze extra internetbundel kan je ook gebruiken in het buitenland.

Mijn Tele2 Mobiel App
Met een sim only-abonnement van Tele2 heb je altijd inzicht in je gegevens, verbruik, facturen en abonnement. Log hiervoor in op je persoonlijke ‘Mijn Tele2 Mobiel App’. Het bestellen van extra bundels kan ook via de app van Tele2.

Overstappen met je eigen nummer
Wil je overstappen naar een sim only-abonnement van Tele2? Dan kan je je huidige 06-nummer gewoon behouden. Zorg dat je overstapt op een nieuw Tele2-abonnement als je abonnement binnen vier maanden afloopt. De enige voorwaarde is dat je huidige abonnement of prepaid nog actief moet zijn. Ben je al klant bij Tele2? Je nummer behouden kan door je lopende contract te verlengen.

Hey jij!

Écht slim vergelijken?

Wil jij echt slim internetproviders vergelijken? In samenwerking met Pricewise bieden we een providervergelijker aan op basis van prijs. Vul simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in om te kijken of er voor jou een beter aanbod is!

Vragen aan ons

Over Tele2?

Providers vergelijken is al lastig genoeg. Dus heb je vragen over de overstap, installatie of aansluiting? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Geld speelt ook een rol

Besparen op internet?

Veel van onze bezoekers vinden vooral de prijs van een provider belangrijk. Om deze reden hebben in samenwerking met Pricewise een vergelijkingsmodule gemaakt. Hier kun je door simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in te vullen direct bekijken of je geld kunt besparen op je provider. Handig toch? Klik op de knop hieronder om 'm zelf te gebruiken.

Bekijk en vergelijk

Onze mening over andere providers

Naast Tele2 hebben we nog een aantal grote providers bekeken, getest en vergeleken met elkaar. Klik hieronder op 1 van deze providers om onze mening te lezen.

Over Nucontact

Wij vinden contact met anderen belangrijk. In de wereld anno 2021 gebeurt dit veelal via internet en telefoon. Handig dus om te weten welke provider je hiervoor moet kiezen. Wij hebben de grootste providers voor je vergeleken om een goede keuze te kunnen maken.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.