Waarom kies je voor Oxxio?

Internet, bellen en TV

Past Oxxio bij jou?

De meeste mensen kennen Oxxio als energieleverancier. Inmiddels zijn ze ook begonnen met het aanbieden van internet, tv en bellen. Ze maken daarbij gebruik van het netwerk van KPN, wat bekendstaat als een betrouwbaar kwaliteitsnetwerk.

Oxxio begon als energieleverancier en heeft een grote rol gespeeld in het vrijmaken van de energiemarkt. Inmiddels leveren ze niet alleen groene stroom en gas, maar ook internet, tv en bellen. Ze willen zich onderscheiden door persoonlijk, efficiënt klantcontact. Daarvoor gebruiken ze onder andere de chatfunctie in de Oxxio App.

Op het gebied van internet kunt u bij Oxxio kiezen uit VDSL en glasvezelinternet. De eerste variant heeft een maximale downloadsnelheid van 100 Mb. Is glasvezelinternet van Oxxio beschikbaar op uw adres, dan kunt u kiezen uit 50, 100, 200 of 500 Mb. Via onze postcodecheck ontdekt u snel of u glasvezel kunt krijgen.

Ook als het om interactieve tv gaat, gebruikt Oxxio het KPN-platform. Dat betekent dat het zenderaanbod gelijk is en u ook bijna alle mogelijkheden van het platform kunt gebruiken. Dat betekent dat u apps als Netflix en Videoland kunt gebruiken, net als opties als Begin Gemist en Programma Gemist. Het is niet mogelijk om tv te kijken in 4K-kwaliteit. Voor een klein bedrag per maand voegt u ook vaste telefonie toe aan uw abonnement.

Alle voordelen

Van Oxxio

Klantvoordeel voor internet, tv en bellen bij Oxxio
Het grote voordeel van Oxxio is dat ze u combinatievoordeel kunnen bieden als u naast internet, tv en bellen ook energie bij ze afneemt. In dat geval betaalt u namelijk geen aansluitkosten. Ook betaalt u onder bepaalde voorwaarden korting op het internetabonnement. Tot slot kunt u ook nog kiezen voor een extra combivoordeel, in de vorm van een gratis Opnemen-pakket of Plus-pakket.

Verhuizen: Oxxio meenemen naar een nieuw adres
Bent u al klant bij Oxxio, maar verhuist u naar een ander adres? En wilt u uw abonnement meeverhuizen? Meestal kan dat. We hebben de mogelijkheden voor het verhuizen van Oxxio voor u op een rij gezet. Als u glasvezel heeft, is het belangrijk dat u controleert of dat op uw nieuwe adres ook beschikbaar is.

Opzeggen: een abonnement van Oxxio beëindigen
Het opzeggen van uw Oxxio-abonnement kan op een aantal manieren, waarbij het vooral belangrijk is of de volledige contractperiode al voorbij is. We hebben de opties voor u verzameld en informatie toegevoegd over het overstappen naar een andere provider.

Interactieve tv van Oxxio: zenderoverzichten
Het zenderaanbod verschilt bij Oxxio per abonnement. Bekijk daarom ons zenderoverzicht, waar we per abonnement hebben uitgewerkt welke zenders u kunt ontvangen.

Hoe snel wordt internet, tv en bellen via Oxxio geleverd?
Gemiddeld duurt het 17 dagen voordat uw internetverbinding via Oxxio actief is. Hiermee is Oxxio iets langzamer dan de meeste andere providers.

Oxxio bestellen?
Benieuwd welke diensten Oxxio op uw adres aanbiedt? Doe dan de postcodecheck en kies gelijk het beste abonnement voor uw situatie. U kunt eenvoudig sorteren en filteren tot u het perfecte abonnement heeft gevonden.

Hey jij!

Écht slim vergelijken?

Wil jij echt slim internetproviders vergelijken? In samenwerking met Pricewise bieden we een providervergelijker aan op basis van prijs. Vul simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in om te kijken of er voor jou een beter aanbod is!

Vragen aan ons

Over Oxxio?

Providers vergelijken is al lastig genoeg. Dus heb je vragen over de overstap, installatie of aansluiting? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Geld speelt ook een rol

Besparen op internet?

Veel van onze bezoekers vinden vooral de prijs van een provider belangrijk. Om deze reden hebben in samenwerking met Pricewise een vergelijkingsmodule gemaakt. Hier kun je door simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in te vullen direct bekijken of je geld kunt besparen op je provider. Handig toch? Klik op de knop hieronder om 'm zelf te gebruiken.

Bekijk en vergelijk

Onze mening over andere providers

Naast Oxxio hebben we nog een aantal grote providers bekeken, getest en vergeleken met elkaar. Klik hieronder op 1 van deze providers om onze mening te lezen.

Over Nucontact

Wij vinden contact met anderen belangrijk. In de wereld anno 2021 gebeurt dit veelal via internet en telefoon. Handig dus om te weten welke provider je hiervoor moet kiezen. Wij hebben de grootste providers voor je vergeleken om een goede keuze te kunnen maken.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.