Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met het Zilveren Kruis Achmea, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om te voorkomen dat u naar een lang keuzemenu dient te luisteren hebben we hier de verschillende opties op een rijtje voor u gezet:

For English press 9, anders blijft u aan de lijn

Toets 1: Wilt u precies weten wat wel of niet wordt vergoed, of krijgt u geld van ons terug

Toets 2: Moet u nog geld betalen

Toets 3: Bent u van plan een om een zorgverzekering af te sluiten, te veranderen of op te zeggen

Toets 4: Voor alle andere zaken

Extra informatie

Achmea Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is het Zilveren Kruis op verschillende manieren bereikbaar.


Bellen
071 751 00 52 → maandag t/m vrijdag 8.00 tot 20.00 en zaterdag 9.00 tot 13.00

Whatsapp
06 83 60 18 05 → maandag t/m vrijdag 8.00 tot 20.00 en zaterdag 9.00 tot 13.00

Social Media (facebook & Twitter)
Maandag t/m vrijdag 8.00 tot 20.00 en zaterdag 9.00 tot 13.00

Post
U kunt een brief sturen naar het volgende adres. Vergeet uw postzegel niet! Klantenservice Zilveren Kruis, Postbus 444 2300 AK Leiden

Extra informatie

Klachten

Bij het Zilveren Kruis vinden ze een snelle klachtenafhandeling belangrijk belangrijk. Uw klacht wordt opgenomen in het klachtenregistratiesysteem. Binnen 5 dagen geven zij u een inhoudelijke reactie op uw klacht. Lukt dat niet wordt u daarover geïnformeerd. Voor een klacht kunt u bellen naar het nummer 071 751 00 52, op de site het klachtenformulier invullen of een brief sturen naar:

Klantsignaalmanagement
Antwoordnummer 2241
8000 VB Zwolle


Extra informatie

Bescherming online gegevens

Bij het Zilveren Kruis vinden ze het belangrijk dat u weet wat zij met uw persoonlijke gegevens doen en wat uw rechten zijn zodat u erop kunt vertrouwen dat uw gegevens bij hen in goede handen zijn.

Er zijn verschillende persoonlijke gegevens die van u gebruikt worden. Meestal wordt uw naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer gebruikt. Het verschilt per product welke gegevens zij van u nodig hebben. Soms worden er ook andere gegevens gebruikt zoals uw bankrekeningnummer voor het automatisch afschrijven van uw premie. Ook heeft het Zilveren Kruis medische gegevens van u nodig om bijvoorbeeld te bepalen of u recht heeft op een vergoeding. Deze gezondheidsgegevens verwerken zij extra zorgvuldig.
De medische adviseur van Zilveren Kruis kijkt daar naar. Deze medische gegevens worden niet gebruikt voor commerciële doeleinden. Meestal geeft u deze gegevens zelf door aan het Zilveren Kruis. Maar af en toe krijgen zij uw gegevens op een andere manier. Deze kunnen bijvoorbeeld rechtstreeks ontvangen worden vanuit de Basisregistratie Personen en van zorgaanbieders. Om u te kunnen identificeren nemen zij uw burgerservicenummer op in de administratie van het Zilveren Kruis.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.