Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met Zara, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Zara maakt geen gebruik van een keuzemenu. Blijft u aan de lijn en u wordt zo snel mogelijk geholpen door een medewerker van de klantenservice.

Extra informatie

Zara Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is Zara op verschillende manieren bereikbaar.

Bellen
010 300 96 44 → maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 19.30 en zaterdag van 10.00 tot 16.00

Social Media
Neem contact op met de klantenservice van Zara via Twitter en Facebook.

Chat
Chatten met een medewerker van Zara kan op maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 19.30 en zaterdag van 10.00 tot 16.00

Extra informatie

Formulier voor herroeping

Met behulp van dit ingevulde formulier kunt u kenbaar maken dat u de overeenkomst wilt herroepen en het gekochte product wenst te retourneren. De algemene voorwaarden zijn daarop dan wel van toepassing, in het bijzonder de voorwaarden met betrekking tot het retourbeleid (zie artikel 16 algemene voorwaarden). Ter attentie van Zara Nederland B.V., handelende onder de handelsnaam ZARA, [email protected] of Nieuwezijds Voorburgwal 305, 1012 RM te Amsterdam in Nederland.
https://static.zara.net/static/pdfs/NL/revocation-form/revocation-form-nl_NL-20200305.pdf

Extra informatie

Bescherming online gegevens

ZARA NEDERLAND, B.V. en Industria de Diseño Textil, S.A. (INDITEX, S.A) verwerken uw persoonsgegevens als gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijken. Dit betekent dat ze gezamenlijk instaan voor de manier waarop uw gegevens worden gebruikt en beschermd.

Zara gebruikt uw gegevens (die ze online of in persoon van u verkrijgen) o.a. om uw registratie als gebruiker en de aankoop van producten of diensten te beheren, te antwoorden op uw vragen en, desgewenst, u de gepersonaliseerde mededelingen te sturen.

Zara heeft om verschillende redenen een wettelijke basis om uw gegevens te verwerken. De voornaamste reden is dat zij ze moeten verwerken voor de tenuitvoerlegging van de overeenkomst die u aangaat met ons wanneer u zich registreert, een aankoop doet of gebruik maakt van de diensten of functies van Zara, hoewel er nog andere redenen ons hiertoe het recht geven, zoals o.a. ons belang bij het antwoorden op uw vragen of de toestemming die u ons geeft om u de nieuwsbrief te sturen.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.