Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met Vattenfall, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Vattenfall maakt geen gebruik van een keuzemenu. Houdt uw klantnummer bij de hand zodat een medewerker van de klantenservice u zo goed mogelijk te woord kan staan.

Extra informatie

Vattenfall Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is Vattenfall op verschillende nummers bereikbaar:

Bellen
0900 0808 → Bereikbaar op werkdagen van 8.00 - 15.00

Whatsapp
020 89 20230 → Voeg het nummer toe aan uw contacten en stel uw vraag via Whatsapp. Bereikbaar op werkdagen van 8.00 - 21.00

Extra informatie

Klacht

Heeft u een klacht? Bij Vattenfall horen ze graag waarover uw klacht gaat. Neem contact op om samen naar een passende oplossing te zoeken.

https://www.vattenfall.nl/service/

Extra informatie

Bescherming online gegevens

Privacy is niet zomaar iets, het is een grondrecht. Daarom hecht Vattenfall veel waarde aan privacy en dus ook aan het beschermen van persoonsgegevens die u aan hen verstrekt. Uw persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Daar kunt u op vertrouwen.

Vattenfall Sales Nederland N.V. en Westpoort Warmte B.V. is verantwoordelijk voor het verwerken van uw persoonsgegevens. Hieronder leggen zij u dan ook graag uit wanneer zij om uw persoonsgegevens vragen en waarvoor zij deze gebruiken.
Deze uitgangspunten gelden voor iedereen die contact heeft met Vattenfall, of u nu klant bent of bent geweest. Ook geldt dit statement als u klant wilt worden of als u de websites bezoekt. Bij een bezoek aan onze websites kunnen ook onze cookiestatements gelden.

Vattenfall kan het Privacy Statement wijzigen. De laatste versie vindt u altijd op de website. Bij materiële wijzigingen van het Privacy Statement informeren zij hierover rechtstreeks.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.