Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met het UWV, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om te voorkomen dat u naar een lang keuzemenu dient te luisteren hebben we hier de verschillende opties op een rijtje voor u gezet:

Toets 1: Al uw vragen over de WW

Toets 2: Al uw vragen over de Ziektewet

Toets 3: Al uw vragen over de WIA

Toets 4: Al uw vragen over de WAJONG

Toets 5: Al uw vragen over de WAO

Extra informatie

UWV Klantenservice

Al uw zaken omtrent het UWV zijn gekoppeld aan uw BSN (Burger Service Nummer). Als u telefonisch contact opneemt met het UWV wordt ook direct uw BSN nummer gevraagd om u door te verbinden naar de juiste adviseur. Uiteraard is dit niet vereist als het gaat om een algemene vraag die niets met uw persoonlijke gegevens te maken heeft.

U kunt het UWV ook direct bereiken. Het telefoonnummer is als volgt: 088-898 92 94. Ze zijn dagelijks bereikbaar van 8.00 tot 17.00.

Wanneer u vanuit het buitenland contact opneemt met het UWV is er een ander telefoonnummer beschikbaar. Dit nummer is als volgt: +31 88 898 20 01. Goed om hierbij te benoemen is dat dit telefoonnummer alleen maar bereikbaar is tijdens de Nederlandse kantooruren.

Ook is het mogelijk om contact op te nemen met het UWV als u doof of slechthorend is. Dit kan via de chat, deze functie is beschikbaar tijdens kantooruren.
Als u vragen heeft over de Tijdelijke Overbruggingsregeling voor Flexibele Arbeidskrachten is daar ook een telefoonnummer voor, hiervoor kunt u bellen naar: 088 – 898 20 30.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.