Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met UPS, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om te voorkomen dat u naar een lang keuzemenu dient te luisteren hebben we hier de verschillende opties op een rijtje voor u gezet:

Welke van de volgende redenen beschrijft het beste de reden waarom u ons belt? U kunt 1 van de volgende opties inspreken:”

 • een pakket afhalen
 • een offerte ontvangen
 • een pakket traceren
 • afleverbericht ontvangen
 • hulp bij een factuur
 • of meer keuzes

Extra informatie

UPS Klantenservice

Graag uw tracking nummer bij de hand houden als u contact wilt opnemen met de klantenservice van UPS. Zij zijn bereikbaar op:


020 50 40 500 - maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00


Extra informatie

Bescherming online gegevens

Bij United Parcel Service, Inc., evenals onze dochterondernemingen en gelieerde ondernemingen (gezamenlijk "UPS"), hechten waarde aan uw zorgen over privacy.

Deze Privacyverklaring beschrijft de soorten persoonsgegevens die UPS over consumenten verzameld, hoe ze de informatie kunnen gebruiken en met wie ze deze informatie kunnen delen. De kennisgeving beschrijft ook de maatregelen die ze nemen om de persoonsgegevens te beschermen. Daarnaast vertellen zij u hoe u UPS kunt vragen om toegang te krijgen tot de persoonsgegevens die zij over u bewaren of deze te wijzigen, uw toestemming die u eerder aan UPS heeft verleend in te trekken, u geen bepaalde mededelingen te sturen en de vragen die u hebt over de privacy praktijken te beantwoorden. Deze verklaring is niet van toepassing op The UPS Store of een andere winkel locatie. Deze Verklaring is niet van toepassing op enige dochteronderneming of gelieerde onderneming van United Parcel Service, Inc. die een eigen privacyverklaring handhaaft, waaronder de UPS Store of enige andere winkel locatie.

De privacy praktijken kunnen variëren tussen de landen of gebieden waarin UPS actief is om lokale praktijken en wettelijke vereisten te weerspiegelen.

Extra informatie

UPS My Choice

Met UPS My Choice® kunt u personaliseren hoe, waar en wanneer bezorgingen aan huis plaatsvinden, wanneer u dat het beste uitkomt. U kunt voorkeuren voor bezorg meldingen instellen, verzoeken om uitstel van bezorging terwijl u op vakantie bent, het bezorgadres wijzigen of uw pakket versturen naar een UPS Access Point®-locatie, en een geschat bezorgvenster ontvangen via voortgangsmeldingen.

 • Stel bezorging waarschuwingen in via sms of e-mail en ontvang geschatte bezorgingsvensters
 • Volg al uw inkomende pakketten met onze online bezorgingsplanner
 • Ontvang bezorgmeldingen en beheer uw bezorgingen met de UPS Mobile App
 • U kunt uw bezorgingen doorsturen of opnieuw plannen met een reeks opties, inclusief bezorging op een ander adres
 • Vraag UPS om uw bezorgingen vast te houden terwijl u op vakantie bent

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.