Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met Stedin, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om te voorkomen dat u naar een lang keuzemenu dient te luisteren hebben we hier de verschillende opties op een rijtje voor u gezet:

Toets 1: Wilt u afsluiting voorkomen of een bestaande locatie heraansluiten?

Toets 2: Heeft u een vraag over een afspraak voor het plaatsen van een slimme meter?

Toets 3: Wilt u iets weten over uw lopende aanvraag van uw aansluiting?

Toets 4: Heeft u een andere vraag?

Extra informatie

Stedin Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is Stedin op verschillende nummers bereikbaar:

Bellen
088 - 896 39 63 → maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.30

Whatsapp
06 469 639 63 → maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.30

Storingsnummer
Voor storingen kunt u bellen naar het nummer: 0800 9009

Extra informatie

Klacht

Klanttevredenheid staat bij Stedin hoog in het vaandel. Wanneer u toch niet tevreden bent over de wijze waarop Stedin de werkzaamheden uitvoert, kunt u een klacht indienen. Zij streven ernaar om binnen 3 weken uw klacht op te lossen. Als dat niet lukt, krijgt u zo snel mogelijk bericht van Stedin. Zij zijn wettelijk verplicht om binnen 8 weken een klacht op te lossen.
U kunt op verschillende manieren contact met Stedin opnemen om uw klacht in te dienen. Contact opnemen kan via de nummers in het blokje hierboven.

Extra informatie

Bescherming online gegevens


Stedin heeft als netbeheerder de taak een veilig, betrouwbare en betaalbare energievoorziening te realiseren voor ruim twee miljoen klanten. Dit doet Stedin enerzijds door het aanleggen, beheren en toekomstbestendig maken van elektriciteits-en gasnetten. Anderzijds door het faciliteren van de energiemarkt voor zover dat past binnen de voor Stedin geldende wettelijke kaders.

Om de taken als netbeheerder uit te voeren, verwerkt Stedin gegevens van medewerkers, zakelijke contacten en klanten. Stedin vindt bescherming van persoonsgegevens, dus uw privacy belangrijk. Daarom worden persoonsgegevens zorgvuldig en goed beveiligd verwerkt. Stedin is gebonden aan wet en regelgeving ten aanzien van privacy, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.