Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met Roompot, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om te voorkomen dat u naar een lang keuzemenu dient te luisteren hebben we hier de verschillende opties op een rijtje voor u gezet:

Toets 1: Voor Nederlands

Press 2: For English

Kies # als u flying blue member bent anders dient u te wachten

Extra informatie

Roompot Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is Roompot op verschillende manieren bereikbaar.

Telefoon

088 0444 999 → Bereikbaar op werkdagen tot 20.30

Whatsapp 

06 22 16 71 56 -> Bereikbaar op werkdagen tot 20.30

Social Media

Facebook → tot 20.30 worden uw berichtjes via Messenger beantwoord

Extra informatie

Klacht

Roompot vindt het erg jammer dat u niet tevreden bent over onze service. Ze proberen de gasten altijd met een tevreden gevoel terug te laten kijken op hun vakantie. Roompot komt dan ook graag samen met u tot een oplossing. Om een klacht te melden, vult u binnen 2 weken na thuiskomst het klachtenformulier in. Vermeld uw klacht, reserveringsnummer, contactgegevens en alle andere informatie die handig kan zijn. Zij gaan met uw klacht aan de slag en sturen u altijd binnen 14 dagen een reactie. https://www.roompot.nl/informatie/service/klachten/

Extra informatie

Bescherming online gegevens 

Uw persoonsgegevens worden hoofdzakelijk door Roompot verwerkt om u een perfecte vakantie te bezorgen. Graag bouwen zij een duurzame relatie met u op, zodat zij u ook in de toekomst van dienst kunnen zijn en u aanbiedingen kunnen doen op basis van uw interesses of boekingsverleden. Bij het maken van een boeking voor een vakantie accommodatie Wanneer u een boeking maakt voor een van de door Roompot aangeboden accommodaties registreren zij standaard de gegevens van u die noodzakelijk zijn om de accommodatie aan u ter beschikking te stellen.

De accommodaties bieden zij zelf ter verhuur aan, maar worden ook aangeboden door onze partners. In het geval dat u een boeking maakt via een van onze partners, is deze privacyverklaring net zo goed van toepassing. Roompot zal u hier nogmaals op attenderen zodra zij uw gegevens hebben ontvangen, tenzij het hen onevenredig veel inspanningen zou vergen om u hiervan op de hoogte te stellen of de informatie vertrouwelijk moet blijven.

Boekingsgegevens Boekingsgegevens zijn gegevens over de vakantie die u bij Roompot heeft geboekt, bijvoorbeeld het type accommodatie, aankomstdatum, vertrekdatum, reisgezelschap en voorkeuren. Om uw boeking in orde te kunnen maken, registreren zij deze gegevens in ons reserveringssysteem.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.