Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met de Rabobank, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Rabobank maakt geen gebruik van een keuzemenu. Graag als u belt uw vraag inspreken en u wordt direct doorverbonden naar de juiste medewerker.

Extra informatie

Rabobank Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is Rabobank op verschillende manieren bereikbaar.

Chat
Via de Rabobank app kunt u live chatten met een medewerker.

Bellen
Bel 088 77 22 66 00 bereikbaar maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 18.00 en zaterdag van 9.00 tot 17.30

Social Media
Stuur een bericht via Twitter of Facebook.

Extra informatie

Rabobank App installeren

Met de Rabobank app regelt u uw bankzaken veilig met uw smartphone of tablet. De rabo app blijft zich vernieuwen en wordt steeds meer uw “financiële coach”. Die helpt u om verder te kijken en helpt u met de opbouw van een financieel gezond leven. Met de app:

  • Regelt u uw bankzaken waar en wanneer u wilt
  • Heeft u extra inzicht in je inkomsten en uitgaven
  • Kunt u makkelijk geld terugvragen met een Rabo Betaalverzoek

Extra informatie

Bescherming online gegevens

U deelt allerlei persoonsgegevens met Rabobank. Bijvoorbeeld als u de website van Rabobank bezoekt of als u online bankiert. Rabobank verwerkt deze gegevens zorgvuldig en zij willen u hier graag duidelijke over informeren.

In het Privacy Statement legt Rabobank uit hoe zij omgaan met het verwerken van uw persoonsgegevens en welke rechten u heeft. Zij geven voorbeelden om de uitleg toe te lichten. U vindt hier ook meer informatie over het gebruik van cookies op de website en hoe u gebruik kunt maken van uw rechten. Onderstaand vindt u de link naar het Privacy Statement. https://www.rabobank.nl/particulieren/privacy/privacy-statement/

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.