Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met PayPal, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

PayPal maakt geen gebruik van een keuzemenu. Graag als u belt uw vraag inspreken en u wordt direct doorverbonden naar de juiste medewerker.

Extra informatie

PayPal Klantenservice

Bereikbaar op onderstaand telefoonnummer:
0800 265 9239

Bereikbaar op:
Maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur

Extra informatie

Klacht

Paypal wilt u de best mogelijke klantenservice bieden. Maar toch kan er wel eens iets misgaan. Laat het Paypal weten als iets dergelijks gebeurt, dan doet Paypal zijn best om een snelle en eerlijke oplossing voor uw probleem te vinden.

Zij houden u tijdens het hele onderzoek op de hoogte en proberen uw klacht zo snel mogelijk op te lossen. Bij complexere situaties kan er nader onderzoek nodig zijn; als dit het geval is, stuurt Paypal u regelmatig updates totdat we u iets definitiefs kunnen vertellen.

Om een klacht in te dienen:

  1. Ga naar de pagina contact met ons opnemen op paypal.com.
  2. Klik op feedback en formele klachten.
  3. Klik op een onderwerp en vervolgens Stuur ons een e-mail hieronder.
  4. Voer de benodigde gegevens in en klik op E-mail verzenden.

Extra informatie

Bescherming online gegevens

PayPal heeft deze Privacyverklaring ontwikkeld om uit te leggen hoe PayPal als een verwerkingsverantwoordelijke uw persoonsgegevens kan verzamelen, bewaren, verwerken, delen en overdragen wanneer u de sites bezoekt of de services gebruikt. Deze Privacyverklaring is van toepassing op uw persoonsgegevens wanneer u sites bezoekt of Services gebruikt. De verklaring is niet van toepassing op online websites of services die niet van PayPal zijn of niet door PayPal worden beheerd, inclusief websites of services van andere PayPal-gebruikers.

Deze Privacyverklaring is bedoeld om u toegang te geven tot informatie over de privacyprocedures van Paypal en u inzicht te geven in de privacy keuzes die u heeft wanneer u de websites en services gebruikt. Houd er rekening mee dat het serviceaanbod per regio kan verschillen. Deze Privacyverklaring kan, afhankelijk van de betreffende sites en services, worden aangevuld met extra mededelingen. U kunt aanvullende informatie vinden in het overzicht van cookies en tracking technologieën en in de kennisgeving met betrekking tot bank regelgeving.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.