Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met Oxxio, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om te voorkomen dat u naar een lang keuzemenu dient te luisteren hebben we hier de verschillende opties op een rijtje voor u gezet:

Toets 1: Stroom en gas

Toets 2: Internet, TV en bellen

Extra informatie

Oxxio Klantenservice

Oxxio is enkel telefonisch bereikbaar. Hieronder vindt u hun directe nummer.

Bellen
088 895 5899 → maandag t/m vrijdag 9.00 tot 18.00 en op zaterdag 10.00 - 16.00


Extra informatie

Oxxio app downloaden

Tegenwoordig kunt u alles regelen rondom stroom en gas via de Oxxio app. Er zijn meerdere voordelen waarom u de app zou moeten downloaden:

  • In 1 oogopslag ziet u uw energieverbruik per maand, gewoon in een grafiek. Heeft u meer verbruikt of juist minder? Doe de jaarchecker en pas eenvoudig uw termijnbedrag aan. Zo voorkomt u verrassingen op uw jaarnota.
  • Wilt u uw gegevens wijzigen of heeft u een vraag? U krijgt 24/7 antwoord in de Oxxio App want uw chatbot O. is dag en nacht wakker
  • In de Oxxio App vindt u uw contract en nota’s. Van stroom en gas, maar ook van Internet, TV & Bellen als je dat van Oxxio hebt. Is de automatische incasso mislukt? Geen nood. U krijgt bericht per e-mail en betaalt gemakkelijk via iDEAL in de Oxxio App.

Extra informatie

Bescherming online gegevens

Oxxio hecht veel waarde aan uw privacy. De DPO (Data Protection Officer) is degene die binnen Oxxio toezicht houdt op de toepassing en naleving van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Via onderstaande link kunt u het volledige Privacybeleid vinden van Oxxio. https://www.oxxio.nl/privacy/

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.