NUCONTACT

Nationale Nederlanden

Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met Nationale Nederlanden, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook naar doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per e-mail.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt Nationale Nederlanden gebruik van een keuzemenu:

Kies 1 als u een vraag heeft over uw zorgverzekering

Toets 1 - voor vragen over ingediende declaraties, het aantal vergoedingen waar u nog recht op heeft of hoeveel eigen-risico u nog heeft
Toets 2 - voor vragen over de premie betaling, een aanmaning, of als u een betalingsregeling wilt treffen
Toets 3 - voor overige vragen

Kies 2 als u een assurantie adviseur bent

Toets 1 - voor vragen over premiebetaling
Toets 2 - voor overige vragen

Extra informatie

Nationale Nederlanden Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is Nationale Nederlanden op verschillende manieren bereikbaar:

Bellen
088 663 06 63 - Bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 17.30

Chat
Chat 24/7 live met de chatbot

Social Media
Twitter & Facebook

Email (contactformulier)

Extra informatie

Klacht

Soms kan het zijn dat Nationale-Nederlanden niet aan uw verwachting voldoen. Dan horen ze dat graag van u, of u nu klant of een andere belanghebbende bent. Samen met u zorgen ze dan voor een oplossing. Binnen tien werkdagen ontvangt u bericht van hen. Lees meer over de klachtenprocedure op de site.

Via de link kunt u de klacht invullen. https://www.nn.nl/Contact/Klacht-melden.htm?ns_ssc=klacht-indienen


Extra informatie

Bescherming online gegevens

Nationale-Nederlanden hecht veel belang aan uw privacy en daarom gaan ze zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Hiervoor nemen ze zowel zichtbare als onzichtbare maatregelen. In dit privacy statement vindt u informatie over de wijze waarop ze met uw persoonsgegevens omgaan.

Als u bijvoorbeeld bij Nationale-Nederlanden een product wilt afsluiten of een schadeclaim indient, vragen ze u om persoonsgegevens zoals uw naam en adres. Ook als u onze websites bezoekt, kunnen ze van u persoonsgegevens verzamelen, zoals het IP-adres van uw computer.

Persoonsgegevens zijn gegevens die iets vertellen over u of die ze in verband kunnen brengen met u. Het verzamelen, bewaren en gebruiken van uw gegevens noemen ze het ‘verwerken’ van uw persoonsgegevens. Dat is een begrip uit de wet. Nationale-Nederlanden houdt zich bij de verwerking van uw persoonsgegevens aan de wet- en regelgeving, waaronder de bepalingen uit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Gedragscode Verwerking Persoonsgegevens Verzekeraars.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.