Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met Mediamarkt, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Mediamarkt maakt gebruik van een keuzemenu. We hebben de keuzes voor u op een rijtje gezet.

TOETS 1 — Heb je een vraag over je bestelling of bezorging

TOETS 2 — Wil je weten of jouw product op voorraad is

TOETS 3 — Wil jij je product ruilen of retourneren

TOETS 4 — Heb je vragen over de openingstijden van onze winkels

TOETS 5 — Voor overige vragen


Extra informatie

Mediamarkt Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is de Mediamarkt op verschillende manieren bereikbaar.

Bellen
088 - 4640464 → maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 19.00 en zaterdag van 9.00 tot 19.00

Social Media (Facebook + Twitter)
U kunt Mediamarkt ook een bericht sturen via Facebook Messenger en Twitter

Chat
Mediamarkt is 24 uur per dag bereikbaar via de chatbot


Extra informatie

Garantie & reparatie

Kan ik mijn product ter reparatie aanbieden in de winkel? Ja, voor kleine reparaties kunt u naar de Smartbar in een van onze winkels toegaan om uw product te laten repareren. U hoeft hier geen afspraak of tijdvak voor in te plannen. Grote reparaties worden alleen bij u thuis uitgevoerd. Kijk voor meer informatie over reparaties aan huis bij de vraag ‘Kan mijn product nog thuis worden gerepareerd?’.

Extra informatie

Bescherming online gegevens

Mediamarkt respecteert de privacy van zijn klanten en bezoekers. De bescherming van uw privacy is daarom uiterst belangrijk voor hen. U kunt erop vertrouwen dat uw gegevens op een transparante en eerlijke manier worden verwerkt en Mediamarkt er alles aan zullen doen om zorgvuldig en verantwoord met uw gegevens om te gaan. Daarbij nemen zij de strenge voorwaarden van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in acht.

In deze Privacyverklaring beschrijven zij waarom ze gegevens van u verwerken, hoe zij dat doen en welke rechten u daarbij heeft (zoals uw recht op inzage en het recht om bezwaar te maken tegen de verwerken van uw gegevens). Deze privacyverklaring is van toepassing op persoonsgegevens van onze klanten die onze producten aanschaffen en gebruik maken van onze diensten en van de bezoekers van onze websites en winkels. Hieronder vallen zowel gegevens die offline verzameld worden via de klantenservice of in de winkels, maar ook gegevens die online worden verzameld zoals via de clubaccounts, MediaMarkt app en via onze social media pagina’s.

De meeste persoonsgegevens die ze gebruiken zijn noodzakelijk om uw bestelling uit te voeren. In sommige gevallen gebruiken ze uw gegevens ook voor marketingdoeleinden.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.