Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met KPN, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om te voorkomen dat u naar een lang keuzemenu dient te luisteren hebben we hier de verschillende opties op een rijtje voor u gezet:

Toets 1: Al uw vragen over mobiele telefonie

Toets 2: Al uw overige vragen

Extra informatie

KPN Klantenservice

Op de website van KPN worden al veel van uw vragen beantwoord. Mocht u er met deze vragen niet uitkomen kunt u via dit medium uw vragen als particulier beantwoorden. Het gebruik maken van deze optie is volledig gratis. Het telefoonnummer is als volgt: 0800-0402. Ze zijn 24/7 voor u bereikbaar. Onder uitzonderlijke redenen kan het voorkomen dat KPN moeilijk te bereiken is. In dit geval zal dit duidelijk worden aangegeven op de site van KPN.

Extra informatie

Alle contactmogelijkheden

Bellen met de KPN is vaak de beste optie om contact op te namen. Op die manier heeft is direct contact met een medewerker en snel antwoorden op diverse vragen. Toch kan het voorkomen dat onder bepaalde omstandigheden bellen met de klantenservice niet mogelijk is. Op die manier kunt u ook via de sociale media opnemen met KPN. Dit kunt u doen via Twitter of Facebook.

KPN Prive: 0800-0402
KPN Grootzakelijk: 0800-1576
KPN Zakelijk: 0800-0403

Extra informatie

Problemen & storingen

Geen of traag internet? Hulp nodig met je telefoon of laptop? Storing op je TV? Het kan wel is zijn dat er iets bij jou thuis niet goed werkt. Via onderstaande link kunt u uw postcode, huisnummer en eventueel toevoeging invullen en wordt er uw mobiele netwerk en thuis verbinding gecheckt.

https://www.kpn.com/service/storingen.htm?icid=toptaak9-storing

Is er geen KPN storing of gepland onderhoud maar ervaart u er wel problemen mee? Kunt u via onderstaande link aangeven waar de storing zich voordoet.

https://www.kpn.com/service/storingen.htm?icid=toptaak9-storing

Extra informatie

MijnKPN, zelf regelen

Met MijnKPN regelt u zelf alles rondom uw abonnementen bij KPN zelf. U kunt MijnKPN gebruiken via de MijnKPN app of u kunt het gebruiken via uw telefoon of laptop. De voordelen van MijnKPN zijn als volgt:

- Overal en altijd toegang tot je abonnement
- Altijd inzicht in je gegevens, je mobiele verbruik en facturen
- Eenvoudig MB’s delen met elkaar vanaf hetzelfde adres

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.