Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met Hello Fresh, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Hello Fresh maakt geen gebruik van een lastig keuzemenu. Blijft u aan de lijn dan wordt u zo snel mogelijk geholpen door een medewerker van Hello Fresh die beschikbaar is.


Extra informatie

HelloFresh Klantenservice

Neem contact op met HelloFresh: 020 7602014

Openingstijden:
Maandag 09.00 - 23.00
Dinsdag 09.00 - 23.00
Woensdag 09.00 - 23.00
Donderdag 09.00 - 18.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 08.00 - 21.00
Zondag 09.00 - 22.00

Extra informatie

Klachten

De klantenservice van HelloFresh helpt u graag met het vinden van een oplossing. Bent u niet tevreden met de manier waarop u geholpen bent door de klantenservice? Kunt u dat aan hen doorgeven door een officiële brief te schrijven naar:

HelloFresh Benelux
T.a.v. de tevredenheidsmedewerker
Zuidpark – Spaklerweg 50-52
1099 BC Amsterdam
Nederland

Of stuur een e-mail naar [email protected]. Let op, u kunt dit e-mailadres niet gebruiken voor vragen over lidmaatschap, uw box of andere reguliere vragen. Voor dat soort vragen verwijzen we je graag naar de klantenservice.

Denk eraan in uw bericht in ieder geval het volgende te vermelden:

  • uw naam, adres en een telefoonnummer waar u overdag op te bereiken bent;
  • een duidelijke omschrijving van uw klacht;
  • indien van toepassing kunt u kopieën meesturen van documenten die zij voor de beantwoording van uw klacht nodig hebben.

Extra informatie

Bescherming online gegevens 

Hello Fresh verwerkt onder andere uw persoonsgegevens zodra u klant wordt of bij een eenmalige bestelling van een maaltijdbox (zoals een proefbox). Ook wanneer u e-mails van HelloFresh ontvangt, deelneemt aan een prijsvraag of meedoet aan een enquête verwerken zij de persoonsgegevens die u deelt of die zij verzamelen. Op het moment dat u HelloFresh een vraag stelt, informeert naar de activiteiten of op andere wijze met hen in contact treedt kunnen zij ook uw persoonsgegevens verwerken.

HelloFresh verwerkt zowel de persoonsgegevens die u met hen deelt als de persoonsgegevens die ze verzamelen bij gebruik van de website of app. HelloFresh verwerkt enkel uw persoonsgegevens op het moment dat hier een doel en een wettelijke grondslag voor is, oftewel als we een goede reden hebben om uw persoonsgegevens te verwerken. In de meeste gevallen verwerken ze persoonsgegevens met uw toestemming, om uitvoering te geven aan uw bestelling bij HelloFresh, om aan een wettelijke verplichting te voldoen of omdat dit in hun belang is.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.