Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met Eneco, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om te voorkomen dat u naar een lang keuzemenu dient te luisteren hebben we hier de verschillende opties op een rijtje voor u gezet:

Toets 1: Heeft u uw klantnummer bij de hand?

Toets 2: Heeft u uw klantnummer niet bij de hand?

Extra informatie

Eneco Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is Eneco op verschillende nummers bereikbaar:

Algemene vragen
088 - 8 955 955

Klantenservice voor zzp & mkb
010 890 6988

Toon
088 895 5959

CV en onderhoud
088 895 5000

Storingsdesk warmte & koud
0800 0072

Klantenservice Grootzakelijk
010 890 6988


Extra informatie

Klacht

Bij Eneco willen ze altijd zo goed mogelijk hulp verlenen. Toch kan het gebeuren dat u een klacht heeft. Samen met u zoeken ze naar een oplossing of leggen ze u uit wat er precies gebeurd.

Klachten worden serieus genomen. Eneco hoort dan ook graag van u wat er aan de hand is. Bel met de klantenservice of geef je klacht door met het online contactformulier op de website van Eneco.

Extra informatie

Bescherming online gegevens

Bij het Eneco vinden ze het belangrijk dat u weet wat zij met uw persoonlijke gegevens doen en wat uw rechten zijn zodat u erop kunt vertrouwen dat uw gegevens bij hen in goede handen zijn.

Eneco beschikt over gegevens als u deze heeft verstrekt of gebruik heeft gemaakt van de diensten en/of producten van Eneco. Eneco kan over deze gegevens beschikken door openbare bronnen te raadplegen en/of door het verrijken van gegevens via derden.

Daarnaast worden je gegevens gebruikt in die periode voor interne analyses, prognoses en procesverbeteringen en voor wettelijk verplichte rapportage. De persoonsgegevens die nodig zijn voor een gerechtelijke procedure kunnen langer dan drie jaar of zeven jaar bewaren. Namelijk zolang als nodig is voor de procedure en maximaal twintig jaar. Persoonsgegevens die nodig zijn om te voldoen aan de wettelijke bewaarplicht van de belastingdienst bewaart Eneco tot zeven jaar na einde van de klantrelatie.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.