Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met DUO, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om te voorkomen dat u naar een lang keuzemenu dient te luisteren hebben we hier de verschillende opties op een rijtje voor u gezet:

Toets 1: Heb je een BSN nummer?

Toets 2: Heb je geen BSN nummer of geen BSN nummer bij de hand?

Toets 3: For English

Extra informatie

DUO Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is DUO op verschillende manieren bereikbaar.

Bellen
050 - 599 77 55 → maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00

Social Media (facebook & Twitter)
DUO reageert op werkdagen tussen 9.00 - 17.00

Chatten
Op werkdagen tussen 9.00 - 17.00 kunt u chatten met een medewerker van de klantenservice van DUO


Extra informatie

Klacht

U kunt een klacht indienen over de dienstverlening van DUO. Bijvoorbeeld als u verkeerde informatie hebt gekregen of niet netjes bent behandeld door een medewerker van DUO. U kunt geen klacht inleveren over iets wat langer is geleden dan 1 jaar. Wel kunt u namens iemand anders een klacht indienen. Daar is geen machtiging voor nodig.

Neem alstublieft eerst contact op via bovenstaand nummer voordat u bezwaar maakt of een klacht indient. Misschien kan uw probleem direct opgelost worden.


Wat moet u doen?

  1. Geef zo duidelijk mogelijk in een brief aan wat er is gebeurd en waarom u ontevreden bent. Graag de datum, het tijdstip en de naam van de medewerker die u geholpen heeft vermelden. Eventueel kunt u ook het klachtenformulier gebruiken. https://tools.duo.nl/studiepunt/klachtenformulier/klachtenform.asp?klant=particulier
  2. Stuur uw klacht naar:
    Klachtenfunctionaris DUO
    Antwoordnummer 392
    9700 VB Groningen

Extra informatie

Bescherming online gegevens

De Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) voert in opdracht van o.a. de ministers van OCW en SZW taken uit op het gebied van onderwijs, examens, inburgering en kinderopvang. Voor de meeste van deze taken is DUO de verwerkingsverantwoordelijke.

DUO vindt het belangrijk dat de dienstverlening transparant, persoonlijk en betrouwbaar is. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, heeft DUO uw persoonsgegevens nodig. Deze gegevens gebruiken zij om taken uit te voeren die in de wet zijn vastgelegd. DUO verwerkt uw persoonsgegevens zorgvuldig en in overeenstemming met de geldende wet- en regelgeving. Zo handelen zij volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG), die op 25 mei 2018 de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) heeft vervangen.

Deze privacyverklaring is van toepassing op alle klanten van DUO en de gebruikers van de website. De privacyverklaring van DUO kan wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. De actueelste privacyverklaring vindt u altijd op de website van DUO.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.