Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met DPD, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om te voorkomen dat u naar een lang keuzemenu dient te luisteren hebben we hier de verschillende opties op een rijtje voor u gezet:

Toets 1: Wilt u weten hoe laat zij uw pakket afleveren

Toets 2: Voor overige vragen

Extra informatie

DPD Klantenservice

Bent u een ontvanger van een pakket in Nederland? Dan kunt u bellen naar onderstaand nummer. Let op: Dit nummer kunt u alleen bereiken als u vanuit Nederland belt. Bent u een ontvanger buiten Nederland? Neem dan contact op met het DPD kantoor in uw land.

0900 - 373 4663 - maandag t/m vrijdag van 08.00-17.30

Extra informatie

Bescherming online gegevens

DPD als verwerkers verantwoordelijke
Volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is DPD (Nederland) B.V. in alle bedrijfsprocessen de verwerking verantwoordelijke. Dat houdt in dat DPD bepaalt welke persoonsgegevens zij verwerken, hoe ze persoonsgegevens verwerken en wat de bewaartermijn is. Daarnaast bepalen zij ook wie er toegang heeft tot de persoonsgegevens.

Doel van de verwerking
DPD is met de opdrachtgever overeengekomen dat DPD de pakketten van de opdrachtgever laat bezorgen. Om dit te kunnen doen heeft DPD de persoonsgegevens van de ontvanger nodig. Ze gebruiken persoonsgegevens ook om aanvullende diensten aan te kunnen bieden en om onze service te verbeteren.

Persoonsgegevens
DPD ontvangt de persoonsgegevens van de opdrachtgever. DPD verwerkt NAW-gegevens, telefoonnummer, e-mailadres en een handtekening of paraaf voor ontvangst. Douane activiteiten kunnen als extra service worden verleend na registratie van het IP-adres vanwege de vereiste machtiging. Ook houdt DPD een rembours administratie bij.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.