Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met het DHL, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om te voorkomen dat u naar een lang keuzemenu dient te luisteren hebben we hier de verschillende opties op een rijtje voor u gezet:

Graag accountnummer of zendingsnummer bij de hand te houden.

Toets 1: Als u in het Nederlands geholpen wilt worden

Press 2: If you want to be helped in English

Extra informatie

DHL Klantenservice

Als u telefonisch contact wilt opnemen met DHL, vragen zij of u uw accountnummer of zendingsnummer bij de hand wilt houden. Heeft u dat niet, neem dan contact met op via de e-mail of chat. Een DHL accountnummer bestaat uit 9 cijfers en begint met 19, 95 en 96. Een DHL zendingsnummer bestaat uit 10 cijfers.


088 - 0552 000 - maandag t/m vrijdag van 08.00-18.00


Extra informatie

MyDHL+ account aanmaken

Een MyDHL+ account aanmaken heeft verschillende voordelen. Wat kunt u met een MyDHL+ account?:

  • Tarieven berekenen
  • Afleveropties bekijken
  • Boek een pick-up
  • Print verzendlabels
  • Verzend en ontvang notificaties
  • Bekijk historie en rapporten

Extra informatie

Bescherming online gegevens

Om te voorkomen dat criminelen “vissen” naar uw persoonlijke gegevens of u willen oplichten vindt u onderstaande manieren om dit te voorkomen.

  • E-mails van DHL ontvangt u altijd van een e-mailadres dat eindigt op DHL.com Beweeg uw muis over de link (dus niet klikken) en kijk dan of het e-mailadres van de afzender opeens veranderd. Een fraudeur kan namelijk het adres ‘maskeren’
  • In een echt betaalverzoek van DHL kunt u altijd het nummer van uw zending zien. Controleer of het nummer in uw e-mail of het tekstbericht overeenkomst met uw zending. Klik niet op het nummer en niet op de link, maar noteer het zendingsnummer en voer het in op de site van DHL bij Track & Trace.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.