Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met Coolblue, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Coolblue maakt geen gebruik van een keuzemenu. Graag inspreken waar u voor belt en u wordt direct doorverbonden met de juiste medewerker.

Extra informatie

Coolblue Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is Coolblue op verschillende manieren bereikbaar.

Bellen
010 79 88 999 → 8.00 tot 23.59

Social Media
Stel u vragen op Facebook en Twitter

Mail
Stuur een e-mail via het contactformulier

Extra informatie

Coolblue app

Coolblue heeft een eigen app, zodat u ze altijd bij de hand heeft. Als u de app downloadt gaat u akkoord met de voorwaarden. U vindt dit privacybeleid ook terug in de App Store en Play Store. Als u de app downloadt, registreert Coolblue uw IP-adres en informatie over hoe u de app gebruikt. Apple en Google registreren gebundelde demografische gegevens van onze totale gebruikersgroep.
In de app kunt u al onze producten vinden en bestellen. Als u inlogt in Mijn Coolblue kunnen zij u relevante aanbiedingen en advertenties laten zien. Ook vindt u in uw Mijn Coolblue-account een overzicht van al uw bestellingen.


Coolblue kijkt in welk land en in welke taal u de app gebruikt, zodat Coolblue u het juiste assortiment kan laten zien. Als u bent ingelogd in de app kunnen zij u relevante aanbiedingen en advertenties laten zien. Ook worden er cookies binnen onze app geplaatst wanneer u hem gebruikt. Ze zijn puur functioneel: aan de hand van de data kunnen we de app steeds een beetje beter maken. En de cookies onthouden de inhoud van uw winkelwagen en zorgen dat u ingelogd blijft. Handig.


Extra informatie

Bescherming online gegevens

Coolblue doet er alles aan uw privégegevens ook echt privé te houden. Wanneer u iets bij Coolblue bestelt, wilt u natuurlijk geen pottenkijkers die er met uw persoonsgegevens vandoor gaan. Gelijk heeft u.
Coolblue vraagt wel gegevens van u, zodat ze u zo goed mogelijk kunnen helpen. Welke gegevens ze vragen en waarvoor zij ze gebruiken leest u via onderstaande link. Ook ziet u wat uw rechten zijn, wie toegang heeft tot uw data en hoe lang ze uw gegevens bewaren. Via onderstaande link heeft u toegang tot de volledige privacybeleid. https://www.coolblue.nl/privacy/meer-weten

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.