Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met het CBR, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om te voorkomen dat u naar een lang keuzemenu dient te luisteren hebben we hier de verschillende opties op een rijtje voor u gezet:

Toets 1: Voor vragen over de gezondheidsverklaring, verwijzing en rijtest

Toets 2: Voor vragen over het theorie examen auto, motor of bromfiets

Toets 3: Voor vragen over praktijkexamen auto, motor of bromfiets

Toets 4: Voor vragen over de verplichte cursus of verplichte onderzoek

Toets 5: Voor vragen over beroepsexamens

Extra informatie

CBR Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is het CBR op verschillende manieren bereikbaar.

Bellen
088 227 77 00→ maandag t/m vrijdag 9.00 tot 17.00

Contactformulier
Wilt u via de mail contact met het CBR vul dan op de website het contactformulier in. U ontvangt dan een reactie binnen 5 werkdagen. Het is op de klantenservice momenteel erg druk. Zij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Bellen of mailen namens iemand anders
Belt of mailt u over de Gezondheidsverklaring van iemand anders? Zorg er dan voor dat degene toestemming geeft voor het bespreken van zijn/haar persoonlijke gegevens met het CBR. Dat kan met een mondelinge machtiging tijdens het bellen zolang het gesprek duurt. Schriftelijke of per mail moet u dan per dossier eenmalig het ingevulde machtigingsformulier insturen.


Extra informatie

Klacht

Het CBR komt dagelijks in contact met verschillende klanten. Daarbij doen zij hun uiterste best om u op een professionele, integere en vriendelijke wijze van dienst te zijn. Suggesties, klachten en complimenten zien zij als waardevolle informatie om de dienstverlening te verbeteren. Het CBR stelt het op prijs als u deze onder aandacht wilt brengen. U kunt uw klachten op 3 verschillende manieren doorgeven:

Telefonisch met de klantenservice → 088 27 77 00

Schriftelijk:
CBR
Afdeling Juridische zaken
Postbus 5301
2280 HH Rijswijk ZH

Internet → Geef uw klacht online door. Volg de aanwijzingen op uw scherm, vul uw gegevens in en omschrijf uw klacht.

Extra informatie

Bescherming online gegevens

Het CBR gaat zorgvuldig om met persoonsgegevens die in het kader van zijn werkzaamheden over met name kandidaten en opleiders vastlegt. Het CBR houdt zich daarbij aan de eisen die de privacywetgeving stelt. CBR verwerkt hoofdzakelijk persoonsgegevens voor de behandeling van aanvragen op grond van een publiekrechtelijke taak en ook voor het verbeteren van rapporten over de dienstverlening bij het uitvoeren van deze taak.

De verantwoordelijke voor het verwerken van uw persoonlijke gegevens is het CBR. De functionaris gegevensbescherming van het CBR is bereikbaar via [email protected]


Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.