Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met Bol.com, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaald, ook naar doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per e-mail.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Bol.com maakt niet gebruik van een keuzemenu. Om u zo goed mogelijk te woord te staan, graag uw bestelnummer bij de hand houden.

Extra informatie

Bol.com Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is Bol.com op verschillende manieren bereikbaar.

Bellen
030 - 310 49 99 → maandag t/m zondag van 7.00 tot 23.00

Social Media (Facebook Messenger)
Bol.com reageert binnen 1 uur op uw bericht via Messenger

Chatbot Billie
Bol.com is 24 uur per dag bereikbaar via de chatbot

Mail
Bol.com reageert binnen 24 uur op de mail

Extra informatie

Garantie & reparatie

ls u een artikel via bol.com koopt, mag u ervan uitgaan dat het in goede staat is en blijft werken zoals verwacht bij normaal gebruik. Het kan echter altijd gebeuren dat u onverhoopt niet tevreden bent en uw artikel retour wilt sturen of moet aanmelden ter reparatie. Hier zijn bepaalde regels aan verbonden.

De fabrikant van uw bestelde artikel kan fabrieksgarantie geven. Dit wil zeggen dat de fabrikant tijdens die garantieduur uw artikel repareert of vervangt als die defect raakt, tenzij het defect is ontstaan door uw toedoen. Bol.com helpt u hier graag mee: start uw reparatieaanvraag in uw account of neem via de bestelling contact op met de partner, want garantie en service van aankopen bij onze partners loopt rechtstreeks via de partner. U kan ook altijd contact opnemen met de fabrikant.

Extra informatie

Bescherming online gegevens

Als u iets bestelt, heeft Bol.com uw gegevens nodig om ervoor te zorgen dat we uw bestelling kunnen bezorgen. Maar Bol.com springt altijd zorgvuldig met uw persoonlijke gegevens om. Bol.com draagt er zorg voor en bewaren ze veilig. Wat ze met uw persoonlijke gegevens doen en waarom we ze nodig hebben, vertellen ze graag aan u. Als u na het lezen van ons privacybeleid vragen hebt, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Bol.com.


Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd wijzigen als nieuwe ontwikkelingen daartoe aanleiding geven. Het meest actuele privacybeleid vindt u op www.bol.com. Wij raden je aan om dit privacybeleid regelmatig te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent. U ziet hier altijd de laatste datum van wijziging. Via onderstaande link gaat u naar de volledige privacy voorwaarden van Bol.com. https://www.bol.com/nl/m/privacy-policy/

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.