Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met ASR, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om te voorkomen dat u naar een lang keuzemenu dient te luisteren hebben we hier de verschillende opties op een rijtje voor u gezet:

Toets 1: Heeft u een vraag over een schadeverzekering of wilt u schade melden?

Toets 2: Heeft u een vraag over een inkomensverzekering?

Toets 3: Heeft u een vraag over een pensioensverzekering?

Toets 4: Heeft u een vraag over een levensverzekering?

Extra informatie

ASR Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is ASR op verschillende manieren bereikbaar:

Bellen
(030) 257 9111→ Bereikbaar op werkdagen van 9.00 - 17.30

Whatsapp
0623889539

Social Media
Twitter & Facebook

Extra informatie

Klacht

ASR doet altijd zijn best om u zo goed mogelijk te helpen, maar het kan gebeuren dat u een keer niet tevreden bent over de service. Laat het ASR weten, dan lossen ze uw klacht graag op. Hoe wilt u het liefst contact met ASR hebben? Dat kan via:

  • Telefonisch
  • Online
  • Per post


Extra informatie

Bescherming online gegevens

ASR en al haar merken gaan zo zorgvuldig mogelijk om met uw persoonsgegevens. Ze houden zich daarbij aan geldende (privacy)wetgeving en aan gedragscodes die daar branchebreed nadere invulling aan geven.

Wanneer verwerken zij uw persoonsgegevens? Deze privacyverklaring is van toepassing op alle persoonsgegevens die de merken van ASR Nederland N.V. van u verwerken als u klant bent, als u onze website bezoekt of onze apps gebruikt of wanneer u contact opneemt met onze klantenservice. Deze verklaring is ook van toepassing in situaties waarin u bijvoorbeeld een aanvraag voor een product heeft ingediend maar geen klant bent geworden. Of wanneer uw werkgever voor u een pensioenovereenkomst of een arbeidsongeschiktheidsverzekering bij ons heeft afgesloten. Of wanneer u een begunstigde of benadeelde bent door bijvoorbeeld betrokken te zijn geweest bij een schadegeval.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.