Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met Apple, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Als u belt over kosten op uw account zeg ” factuur”

Spreek anders in over welk product of over welke service van Apple u belt. Zo kunnen ze u het beste helpen.

Extra informatie

Apple Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is Apple op verschillende manieren bereikbaar.

Bellen
0800 0200 570 → maandag t/m vrijdag 9.00 tot 18.00

Chat
Chat met de virtuele assistent van Apple op de website

Extra informatie

Bescherming online gegevens

Bij Apple geloven ze dat privacy een grondrecht is, en dat dit grondrecht niet mag afhangen van waar ter wereld iemand woont. Om die reden behandelen zij alle gegevens die betrekking hebben op een geïdentificeerde of identificeerbare persoon, of die door Apple aan die persoon zijn of kunnen worden gekoppeld, als ‘persoonsgegevens’, waar die persoon ook woont. Dit betekent dat gegevens die u rechtstreeks identificeren (bijvoorbeeld uw naam) persoonsgegevens zijn, evenals gegevens die u niet rechtstreeks identificeren, maar die redelijkerwijs kunnen worden gebruikt om u te identificeren (bijvoorbeeld het serienummer van uw apparaat).

In dit Privacybeleid wordt uiteengezet hoe Apple of een dochteronderneming van Apple omgaat met persoonsgegevens, ongeacht of u interacties met ons aangaat op onze websites, via apps van Apple (bijvoorbeeld Apple Music of Wallet), of persoonlijk (zoals telefonisch of door bezoek aan onze winkels). Apple kan in zijn services ook links hanteren naar derden, of apps van derden beschikbaar stellen om te downloaden in onze App Store. Het Privacybeleid van Apple geldt niet voor de wijze waarop derden persoonsgegevens definiëren of gebruiken. Wij raden u aan het privacybeleid van deze partijen door te nemen, zodat je weet wat uw rechten op privacy zijn voordat u interacties met hen aangaat.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.