Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met de ANWB, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Om te voorkomen dat u naar een lang keuzemenu dient te luisteren hebben we hier de verschillende opties op een rijtje voor u gezet:

Toets 1: Staat u met pech?

Toets 2: Voor vragen over lidmaatschap of Wegenwacht?

Toets 3: Verzekeringen

Toets 4: Mijn ANWB of een webwinkel bestelling

Toets 5: Andere diensten van de ANWB

Extra informatie

ANWB Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is DUO op verschillende manieren bereikbaar.

Bellen
088 - 269 2222 → maandag t/m vrijdag 8.30 tot 18.00 en zaterdag 10.00 - 16.00

Social Media (facebook & Twitter)
ANWB reageert op bovenstaande tijden binnen 1 werkdag

Live Chat
ANWB antwoord binnen openingstijden gemiddeld 2 minuten


Extra informatie

Klacht

ANWB wilt haar leden naar alle tevredenheid van dienst zijn. Mocht u toch niet tevreden zijn, dan vernemen zij dat graag.

Uw klacht indienen kan vaak al met 1 telefoontje. Of gebruik het klachtenformulier van ANWB. Hierin kunt u beschrijven waar u ontevreden over bent en wat volgens u de beste oplossing is. https://www.anwb.nl/contact-en-service/contactformulier?onderwerp=klacht

ANWB wilt graag uw klacht binnen 10 werkdagen afhandelen. Lukt dit niet, omdat er bijvoorbeeld meer onderzoek voor nodig is, wordt u daarover op de hoogte gebracht.

Extra informatie

Bescherming online gegevens

De ANWB gaat erg zorgvuldig met uw gegevens om, zie hiervoor ook de algemene voorwaarden en privacy statement. Dit statement is een aanvulling op de algemene privacy statement van de ANWB. Hierin leggen zij uit wat er met uw gegevens wordt gedaan bij de Veilig Rijden Autoverzekering.


Op basis van de anonieme gegevens die worden verkregen uit Veilig Rijden brengt het ANWB onveilige plekken in kaart en analyseren we gevaarlijke situaties. ANWB werkt samen met wegbeheerders om de verkeersveiligheid te verbeteren. Dit doet de ANWB door bijvoorbeeld het aantal remincidenten op een bepaalde plek te combineren met ongevallen data. Hierdoor krijgt de ANWB en het wegbeheerder beter inzicht in wat voor aanpassingen in de infrastructuur nodig zijn om ongelukken in de toekomst te voorkomen. Hier worden nooit persoonsgegevens bij gebruikt.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.