Actuele beschikbaarheid

Geen storingen bekend

Contact

Contact opnemen

U kunt via het onderstaande telefoonnummer telefonisch in contact komen met Airbnb, dit betreft een doorschakeldienst van Belzo waarvoor u honderdtien cent per minuut betaalt, ook na doorschakeling. U kunt helaas geen contact zoeken per email.

Werkt de bovenstaande belknop niet? Probeer het dan alstublieft in een andere browser.

Keuzemenu

Tijdens het gesprek

Airbnb maakt geen gebruik van een keuzemenu. Voer alstublieft uw telefoonnummer in en druk op het hekje.

Extra informatie

Airbnb Klantenservice

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn is Airbnb op verschillende manieren bereikbaar.

020 52 22 333 → Bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.30

Chat → De snelste manier om in contact te komen is via de chat. Deze kunt u vinden op de website


Extra informatie

Klachten

Als er tijdens uw verblijf iets onverwachts gebeurt, is het over het algemeen een goed idee om eerst met uw host te praten. De meeste hosts lossen een probleem liever snel op door iets bijvoorbeeld te repareren, een gedeeltelijke restitutie aan te bieden of soms zelfs allebei.

Als u met uw host overeenstemming restitutie bereikt, kunnen u en uw host gebruikmaken van het Resolutie Centrum om geld te sturen en te ontvangen. Als uw host uw reservering annuleert, krijgt u altijd volledige restitutie, inclusief alle toeslagen en belastingen.
Kan of wilt uw host niet helpen, dan kom je mogelijk in aanmerking voor een volledige restitutie onder het restitutie beleid voor gasten als u binnen 24 uur na het ontdekken van het probleem contact opneemt met Airbnb.

Als u op enig moment tijdens uw reis te maken krijgt met een reisprobleem zoals hierboven beschreven wordt:

  • Verzamel bewijs: maak indien mogelijk foto's of video's om problemen zoals vuil beddengoed of onjuiste toegangscodes vast te leggen.
  • Neem contact met ons op: stuur binnen 24 uur nadat u het probleem opmerkte een bericht naar Airbnb (u kunt ook bellen) en deel je foto's of video's.
  • Zorg dat je beschikbaar bent: we nemen contact met je op over vervolgstappen.

Extra informatie

Bescherming online gegevens

Airbnb is er om te helpen bij het opbouwen van verbindingen tussen mensen en om de wereld meer open en inclusief te maken. Kortom: een wereld bouwen waarin iedereen overal kan horen. AirBNB is een gemeenschap die is gebouwd op vertrouwen. Een fundamenteel onderdeel van het verdienen van dat vertrouwen is dat we duidelijk moeten zijn over hoe zij uw informatie gebruiken en uw mensen recht op privacy beschermen.

Dit privacybeleid beschrijft hoe Airbnb, Inc. en zijn gelieerde ondernemingen (" wij ", " ons " of " Airbnb ") persoonlijke informatie verwerken die we verzamelen via het Airbnb-platform. Afhankelijk van waar u woont en wat u doet op het Airbnb-platform, kunnen de onderstaande aanvullende privacypagina's op u van toepassing zijn. Volg de links en bekijk de aanvullende informatie die daar wordt verstrekt met informatie over hoe zij persoonlijke informatie voor die regio's en services verwerken.

Over Nucontact

Nucontact.nl brengt alle contactinformatie van verschillende grote partijen in Nederland bij elkaar om te zorgen voor een duidelijk overzicht.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.