Waarom kies je voor KPN?

Internet, bellen en TV

Past KPN bij jou?

KPN is een populaire internet en tv provider in Nederland. KPN gelooft dat technologie het antwoord is op de vragen van vandaag en morgen. Wat KPN erg belangrijk vindt zijn:

  • Haar netwerk: Door vaste en mobiele netwerken zijn we zowel privé als zakelijk met alles en iedereen verbonden. Door het betrouwbare netwerk van KPN zorgen zij voor een snelle, veilige en toekomstbestendige verbinding.
  • Innovatie: De oplossingen van KPN zijn innovatief en helpen Nederland verder. Door bijvoorbeeld minder energie te verbruiken en efficiënter te werken. Elke dag kijkt KPN welke nieuwe rol haar technologie kan spelen bij maatschappelijke thema’s van vandaag en morgen.
  • De samenleving: KPN brengt mensen met elkaar in verbinding. Ze richt zich onder meer op initiatieven binnen sport en kunst & cultuur die Nederlanders met elkaar verbinden.
  • Veiligheid: Een groot deel van ons leven speelt zich online af, daarom is het belangrijk dat de data veilig is. Hier houdt KPN zich elke dag opnieuw mee bezig.
    Duurzaamheid: KPN wil met haar netwerk en medewerkers vooruitgang boeken voor mens en milieu. Ze is dan ook uitgeroepen tot een van de duurzaamste telecombedrijven van Nederland.

Wil je naar KPN overstappen? Door de overstapservice die KPN biedt hoef niet zelf je huidige internetprovider op te zeggen.
KPN biedt naast internet & tv ook mobiel aan.

Alle voordelen

Van KPN

1. Altijd een zeer stabiele glasvezelverbinding
Een glasvezelverbinding loopt altijd direct naar jouw voordeur, zonder onderbrekingen in de wijk. Moeder kijkt GTST, vader kijkt een voetbalwedstrijd en de kinderen gamen en vloggen erop los. Herkenbaar? Met Glasvezel Internet is jouw internetverbinding altijd stabiel en snel, ook al is je hele gezin online. De glasvezelverbinding in huis wordt niet verstoord door externe factoren, zoals de afstand tot de wijkcentrale of het internetgedrag van je buren. Het grote voordeel hiervan is dat je een uiterst betrouwbare verbinding hebt. Dat betekent videobellen zonder haperingen en YouTube video’s kijken zonder bufferen.


2. Extreem hoge glasvezelsnelheid mogelijk
Met glasvezel haal je de hoogst mogelijke internetsnelheid. Zo download je probleemloos een film op het moment dat je een Netflix-serie in topkwaliteit op je televisie kijkt. En dat terwijl iemand anders in huis muziek streamt tijdens het online gamen. In de tussentijd is je laptop bezig met het versturen van vakantiefoto’s naar vrienden en familie. Met zo’n hoge glasvezelsnelheid weet je zeker dat snelheid nooit meer een probleem is!


3. Glasvezel uploadsnelheid en downloadsnelheid
Een ander groot voordeel van glasvezel is dat je download- en uploadsnelheid even hoog zijn. Een hoge glasvezel downloadsnelheid heb je nodig om in een oogwenk films en bestand op je computer te zetten. En dankzij de hoge glasvezel uploadsnelheid plaats je ook rap jouw bestanden online, zoals het uploaden van een foto op Facebook en het plaatsen van bestanden op Dropbox.


4. Constante hoge kwaliteit met glasvezel
Dankzij de kwaliteit van glasvezel kijk je tv in de beste kwaliteit. Het beeld is scherper, heeft een hogere helderheid én loopt soepeler. Altijd. Je mist geen enkel detail meer tijdens het kijken naar je favoriete sport op FOX Sports, of van die ene mooie film via filmkanaal Film1. Dankzij deze hoge kwaliteit van glasvezel tv geniet je eindeloos van tv kijken via internet. Op meerdere apparaten tegelijk!


5. Glasvezel abonnementen
Bij KPN heb je ruime keuze aan glasvezel abonnementen. Je kiest simpelweg zelf het internetabonnement dat bij jouw wensen en budget past. En je kiest de extra’s die bij jouw internetverbruik passen. Zoals live voetbal kijken, onbeperkt muziek streamen of tv kijken via internet.

Hey jij!

Écht slim vergelijken?

Wil jij echt slim internetproviders vergelijken? In samenwerking met Pricewise bieden we een providervergelijker aan op basis van prijs. Vul simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in om te kijken of er voor jou een beter aanbod is!

Alle nadelen

Van KPN

Een stabiele verbinding, razendsnel internet, een hoge down- én uploadsnelheid… Dankzij glasvezel heb je het allemaal. Hierdoor kijk je in hoge kwaliteit films, kun je ongestoord gamen en je downloadt grote bestanden in een blink of an eye. Zó veel pluspunten, maar zitten er ook nadelen aan glasvezel verbonden? Jazeker, er zit één groot nadeel aan glasvezel: nog niet iedereen heeft het!

Vrijwel elke Nederlandse woning heeft DSL, maar glasvezel is een nieuw netwerk dat letterlijk per woning wordt aangelegd. Dat kost tijd. Toch is glasvezel in Nederland al beschikbaar voor miljoenen mensen en dat aantal groeit snel. Omdat glasvezel zo veel voordelen biedt, werkt KPN hard om alle huizen in Nederland hierop aan te sluiten.

Geld speelt ook een rol

Besparen op internet?

Veel van onze bezoekers vinden vooral de prijs van een provider belangrijk. Om deze reden hebben in samenwerking met Pricewise een vergelijkingsmodule gemaakt. Hier kun je door simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in te vullen direct bekijken of je geld kunt besparen op je provider. Handig toch? Klik op de knop hieronder om 'm zelf te gebruiken.

Vragen aan ons

Over KPN?

Providers vergelijken is al lastig genoeg. Dus heb je vragen over de overstap, installatie of aansluiting? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Bekijk en vergelijk

Onze mening over andere providers

Naast KPN hebben we nog een aantal grote providers bekeken, getest en vergeleken met elkaar. Klik hieronder op 1 van deze providers om onze mening te lezen.

Over Nucontact

Wij vinden contact met anderen belangrijk. In de wereld anno 2021 gebeurt dit veelal via internet en telefoon. Handig dus om te weten welke provider je hiervoor moet kiezen. Wij hebben de grootste providers voor je vergeleken om een goede keuze te kunnen maken.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.