Waarom kies je voor Delta?

Internet, bellen en TV

Past Delta bij jou?

Delta is een Nederlands nutsbedrijf en leverancier van gas, water, elektriciteit, internet via de kabel, digitale telefonie en zowel analoge als digitale tv. Delta levert aan consumenten en ondernemers in Zeeland. Over de kabel kunnen er zeer hoge internetsnelheden worden behaald.

Alle voordelen

Van Delta

Stel je eigen Flexpakket samen
Met het Delta Flexpakket bepaal je zelf wat je aan zet en kun je dit maandelijks weer aanpassen. Nu met 3 GigaWifi-punten gratis in gebruik én 3 mnd voor 25,- p/mnd.

  • Supersnel en stabiel Internet van 100 tot 1000 Mbps
  • TV met 50+, 90+ of 120+ zenders
  • 3 GigaWifi-punten gratis in gebruik (winkelwaarde 169,-)
  • Gratis installatie door een monteur (t.w.v. 90,-)

Hey jij!

Écht slim vergelijken?

Wil jij echt slim internetproviders vergelijken? In samenwerking met Pricewise bieden we een providervergelijker aan op basis van prijs. Vul simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in om te kijken of er voor jou een beter aanbod is!

Vragen aan ons

Over Delta?

Providers vergelijken is al lastig genoeg. Dus heb je vragen over de overstap, installatie of aansluiting? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Geld speelt ook een rol

Besparen op internet?

Veel van onze bezoekers vinden vooral de prijs van een provider belangrijk. Om deze reden hebben in samenwerking met Pricewise een vergelijkingsmodule gemaakt. Hier kun je door simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in te vullen direct bekijken of je geld kunt besparen op je provider. Handig toch? Klik op de knop hieronder om 'm zelf te gebruiken.

Bekijk en vergelijk

Onze mening over andere providers

Naast Delta hebben we nog een aantal grote providers bekeken, getest en vergeleken met elkaar. Klik hieronder op 1 van deze providers om onze mening te lezen.

Over Nucontact

Wij vinden contact met anderen belangrijk. In de wereld anno 2021 gebeurt dit veelal via internet en telefoon. Handig dus om te weten welke provider je hiervoor moet kiezen. Wij hebben de grootste providers voor je vergeleken om een goede keuze te kunnen maken.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.