Waarom kies je voor Caiway?

Internet, bellen en TV

Past Caiway bij jou?

Werken aan steeds betere televisie-, internet- en telefoniediensten. Bij Caiway doen ze dat vol overtuiging en al meer dan 30 jaar. Inmiddels profiteren al ruim 200.000 klanten in heel Nederland van hun ervaring en gedrevenheid. Met als resultaat dat ze zijn uitgegroeid tot de op één na grootste glasvezelprovider van Nederland.

Alle voordelen

Van Caiway

Caiway is duidelijk over hun voordelen en dat is in 3 simpele punten op te sommen. Als deze punten belangrijk voor je zijn is het een grote kans dan Caiway het beste bij je past:

  • Binnen twee weken aangesloten
  • Ze gaan door tot het werkt, bij ieder probleem gaan ze pas weg als het wordt opgelost.
  • Installatiegarantie: Installatie van het pakket is eenvoudig met de stap voor stap handleiding en instructievideo’s

Hey jij!

Écht slim vergelijken?

Wil jij echt slim internetproviders vergelijken? In samenwerking met Pricewise bieden we een providervergelijker aan op basis van prijs. Vul simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in om te kijken of er voor jou een beter aanbod is!

Vragen aan ons

Over Caiway?

Providers vergelijken is al lastig genoeg. Dus heb je vragen over de overstap, installatie of aansluiting? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Geld speelt ook een rol

Besparen op internet?

Veel van onze bezoekers vinden vooral de prijs van een provider belangrijk. Om deze reden hebben in samenwerking met Pricewise een vergelijkingsmodule gemaakt. Hier kun je door simpelweg je postcode, huisnummer en huidige provider in te vullen direct bekijken of je geld kunt besparen op je provider. Handig toch? Klik op de knop hieronder om 'm zelf te gebruiken.

Bekijk en vergelijk

Onze mening over andere providers

Naast Caiway hebben we nog een aantal grote providers bekeken, getest en vergeleken met elkaar. Klik hieronder op 1 van deze providers om onze mening te lezen.

Over Nucontact

Wij vinden contact met anderen belangrijk. In de wereld anno 2021 gebeurt dit veelal via internet en telefoon. Handig dus om te weten welke provider je hiervoor moet kiezen. Wij hebben de grootste providers voor je vergeleken om een goede keuze te kunnen maken.

Copyright 2020 Nucontact.nl - Eigendom van Belzo B.V.